divendres, 13 de setembre del 2013

Acció poètica urbana

Hem "creat" un esdeveniment al Facebook per convocar poetes i públic en general a recitar obra pròpia o no davant del l'Edifici Estel, a l'Av. de Roma 73-91 de Barcelona.

 
 
 
L'entrada principal actualment.


Amb aquest acte volem cridar l'atenció del públic sobre una enorme infraestructura en desús al centre de Barcelona. En un període crític com l'actual no podem entendre que es desaprofitin els recursos.
 
AVÍS IMPORTANT:
Hem endarrerit l'acció, la nova data: dissabte 19 d'octubre de 2013, a les 17 h., davant d'aquest edifici, a l'Avinguda de Roma 73-91 de Barcelona. Es recitarà de viva veu.
 
[Hem canviat la data del 12 d'octubre perquè és un dia que hi solen haver d'altres mobilitzacions]
 
La causa d'aquest endarreriment és per poder contactar amb l'Associació de Veïns de l'Esquerra de l'Eixample, ja que hem pogut saber que fa temps que estan pressionant l'ajuntament perquè es resolgui aquesta situació. Volem contactar amb aquesta Associació de Veïns per informar-los de l'Acció Poètica i convidar-los a sumar-s'hi.
 
 
Afegit 27/09/2013: Hem informat de la nostra acció a l'Associació De Veïns de l'Esquerra de l'Eixample, que s'han manifestat d'acord que es facin activitats que puguin contribuir a cridar l'atenció de la ciutadania sobre l'estat d'aquest immoble. Per tant, mantenim la convocatòria de l'acció per al dia 19 d'octubre de 2013, a les 17 hores, davant l'Edifici Estel
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada